Καρύδης: Ενόχληση Βενιζέλου για τα μηχανοκίνητα μέσα στην παρέλαση - πρόκληση για το λαό

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να παραστεί στην αυριανή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.

Ο κ. Καρύδης επισήμανε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ούτως ή άλλως, δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ενώ έκανε λόγο και για έκφραση ενόχλησης του κ. Βενιζέλου για τον αριθμό των μηχανοκίνητων μέσων που θα λάβουν τελικά μέρος στην παρέλαση.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «αποτελεί πρόκληση στις θυσίες του ελληνικού λαού, απο τέσσαρα άρματα και ένα αεροπλάνο που θα έπαιρναν αρχικά μέρος, τελικά να λαμβάνουν μέρος 20 άρματα -κάποια εκ των οποίων θα μεταφερθούν απο την Ξάνθη- 12 αεροπλάνα και ελικόπτερα.»

Όπως επισήμανε ο κ. Καρύδης, το κόστος θα είναι τελικά πολλαπλάσιο των 35 χιλιάδων ευρώ που αρχικά είχε ανακοινώσει ο κ. Αβραμόπουλος.

Από την πλευρά της,
η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βουλτεψη άφησε αιχμές για τη στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην απόφαση Αβραμόπουλου, λέγοντας ότι «σε μια κυβέρνηση συνεργασίας οι υπουργοί του ενός κόμματος πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις των συνεργατών τους από το άλλο κομμα.»

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ