Κουβέλης: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές

Αντίθετος σε κάθε ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας μεταξύ της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, αλλά και ευρύτερα, βάσει της πρότασης των «58» για συσπείρωση της Κεντροαριστεράς, εμφανίζεται σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, χαρακτηρίζοντας μία τέτοια σύμπραξη «θνησιγενή» και αδιάφορη για την κοινωνία.

Ο κ. Κουβέλης επαναλαμβάνει ότι η ΔΗΜΑΡ έχει την δική της πρόταση για τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου, του πόλου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, και είναι ανοιχτή στο δημιουργικό διάλογο για την εκπόνηση του εναλλακτικού σχεδίου.

Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισημαίνει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επιλέξει τον λαϊκισμό και την δημαγωγία.

Σημειώνει πως τάσσεται κατά της θεωρίας των δύο άκρων, αλλά ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχει δικαιολογημένη βία.

Τέλος, αναφερόμενος στην οικονομία, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι θα ληφθούν και νέα μέτρα, προσθέτοντας δε πως αυτά θα είναι οριζόντια.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ