Καμμένος: Επιδιώκουμε εκλογές – Κουτσούμπας: «Φοροληστεία» το πολυνομοσχέδιο

Για πολιτική που πρέπει να «αλλάξει», «με εκλογές ή χωρίς εκλογές», έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή το πολυνομοσχέδιο, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιδιώκουν την προσφυγή στις κάλπες.

«Οι ΑΝΕΛ παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας. Μιλάμε για διαγραφή του επονείδιστου χρέους, μιλάμε για επιτροπή λογιστικού ελέγχου, για τη δυνατότητα του κράτους να χρηματοδοτεί την οικονομία, παγώνοντας το δανεισμό των τοκογλύφων που εχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει η κοινωνία», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Εν τω μεταξύ, την κάθετη αντίθεση του ΚΚΕ σε όλα τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο και τις απολύσεις δημοσίων υπάλληλων εξέφρασε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, όπως δήλωσε ο τελευταίος μετά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε την αντίθεση του Περισσού απέναντι στην «εντεινόμενη φοροληστεία ενάντια στον ελληνικό λαό [και] την κατ' ουσίαν κατάργηση του κατώτατου μισθού».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ