Κλείσιμο

Τι λένε κύκλοι ΠΑΣΟΚ για Παπακωνσταντίνου – Αντιδράσεις

«Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση του κ. Παπακωνσταντίνου» ανέφεραν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας όσα είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στη Βουλή.

Συμπλήρωσαν ότι «είναι όμως πολύ θλιβερό αμυνόμενος να φτάσει στο σημείο να υιοθετεί τη λογική της πολιτικής σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αυτή έχει καταρρεύσει παταγωδώς, μέσα από σωρεία αυταπόδεικτων στοιχείων που ευτέλισαν τους συκοφάντες».

«Έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί τα όσα ισχυρίστηκε για να υπερασπιστεί τον εαυτό του», δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο Παναγιώτης Ρήγας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος σε όσα δήλωσε στη Βουλή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας πάντως ότι «οι ισχυρισμοί του έχουν τεραστία κενά».

Εκτίμησε ότι δεν μπορεί το κόμμα να βαρύνεται μονίμως για τις ενέργειες μεμονωμένων στελεχών.

Είπε ακόμα ότι στην ομιλία του παρέλειψε να δώσει στοιχεία και τόνισε πως «παράνομες πολιτικές και εσφαλμένες κινήσεις στελεχών, όπως αυτές του κ. Παπακωνσταντινου, πρέπει να βγαίνουν από το κόμμα καθώς δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη».

Από την πλευρά τους οι βουλευτές της ΝΔ Άδωνις Γεωργιαδης και του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής ανέφεραν επίσης στο σταθμό μας οτι είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξοι για το αν θα μπορέσει να μαζέψει χρήματα ο ελεγκτικός μηχανισμός από τη λίστα Λαγκάρντ με τη ταχύτητα που κινείται.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ