Καμμένος: Η τρικομματική έφερε με πολυνομοσχέδιο δεσμεύσεις που ανέλαβε πριν τις εκλογές

Δριμεία κριτική κατά των κομμάτων της συμπολίτευσης εξαπέλυσε την Κυριακή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, κατηγορώντας τους αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση πως μέσω του πολυνομοσχεδίου νομοθετούν δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει πριν ακόμα τις εκλογές του Ιουνίου.

Παράλληλα, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ επέκρινε τη στρατηγική της κυβέρνησης να καταθέτει νομοσχέδια που περιλαμβάνουν τα πάντα σε ένα άρθρο, σημειώνοντας πως το «σχέδιο εκτελείται πια με το δόγμα του σοκ και με τη διαδικασία του κατεπειγόντως», υποσκάπτοντας τις κοινοβουλευτικές μεθόδους.

Συνεχίζοντας, ο κ. Καμμένος έστρεψε το βλέμμα του στις αποκρατικοποιήσεις, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την τρόικα ως κάλυψη προκειμένου να «δώσουμε σε έναν φίλο της τον ΟΠΑΠ ή σε έναν φίλο μας το Ελληνικό».

Η ομιλία του κ. Καμμένου διακόπηκε πολλές φορές λόγω παρεμβάσεων από το ακροατήριο, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ να αποκαλεί την όλη κατάσταση «τσίρκο», προκαλώντας με τη σειρά του την αντίδραση του προεδρείου.

Ο κ. Καμμένος τελικά αποχώρησε από το βήμα δίχως να ολοκληρώσει την ομιλία του.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ