Δραγασάκης: Συστράτευση των λαών για αλλαγή της πολιτικής

Θα χρειαστεί συστράτευση των λαών της Ευρώπης για να αλλάξουν οι πολιτικές ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.

Τόνισε ότι ανάμεσα στο μένω στο ευρώ παθητικά και στο φεύγω με ρήξη εφ' όλης της ύλης υπάρχουν ενδιάμεσες περιοχές να δοκιμάσει κανείς και να δει τι θα πετύχει. Ανέφερε ότι κανείς λογικός άνθρωπος δε θα δεχθεί την άποψη να μείνουμε στο ευρώ και ας πεθάνουμε. Παράλληλα επισήμανε ότι στην πολιτική πρέπει να υπάρχει σαφήνεια ως ένα σημείο, ενδεχομένως οι χειρισμοί που θα κάνει εξαρτηθούν από τα δεδομένα της στιγμής. Ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα υποταχθεί στους συμβιβασμούς καθώς έχει προγραμματισμό.

Αναφερόμενος στο φόρο ακινήτων είπε ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι κάποιος μπορεί να έχει περιουσία αλλά να μην έχει ρευστότητα επειδή μπορεί να είναι άνεργος. Κάλεσε τον πρωθυπουργό να φέρει το περιουσιολόγιο όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται σε μία επανατοποθέτηση του ελληνικού προβλήματος καθώς δε βγαίνει το υπάρχον πρόγραμμα.
Πηγή: skai.gr