Εκλογές για Κεντρική Πολιτική Επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή το τριήμερο 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που διεξάγεται στο ΣΕΦ με την εκλογή της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία έχει αρχίσει
από τις 9 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου στις 7 το απόγευμα, ενώ η σταυροδοσία θα γίνει με 20% επί του αριθμού των υποψηφίων. Συνολικά θα εκλεγούν 130 μέλη.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξέλιξη του συνεδρίου και τις ομόφωνες πολιτικές αποφάσεις, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με συνεργάτες του. "Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ είναι προϋπόθεση για την επάνοδο της χώρας" τόνισε ο κ. Βενιζέλος κατά τις εργασίες του Συνεδρίου.

Ο κ. Βενιζέλος επανήλθε στην πρότασή του για κοινή κάθοδο στις εκλογές με τη ΔΗΜΑΡ και κινήσεις του χώρου της Κεντροαριστεράς, τονίζοντας ότι αυτό θα δώσει μια πολιτική δυναμική η οποία θα είναι ευεργετική για τον τόπο και δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της συμμαχίας αυτής σε πρώτη δύναμη. Τόνισε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας δύο πόλοι, αντί των τριών που υπάρχουν σήμερα: Ένας κεντροδεξιός πόλος κι ένας κεντροαριστερός.

Νωρίτερα το Σάββατο, με ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Πηγή: skai.gr