Κεδίκογλου: Η βία πρέπει να αποδοκιμάζεται έντονα

Η βία, σε κάθε μορφή, πρέπει να αποδοκιμάζεται έντονα, επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο γραφείο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Ο Σίμος Κεδίκογλου υπογράμμισε ότι «η επιδρομή στο γραφείο του Υπουργού Εργασίας, οι υλικές καταστροφές και οι απειλές εναντίον του Γιάννη Βρούτση είναι πρακτικές που στοχεύουν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για τη χώρα. Όσοι υιοθετούν πρακτικές βίας στα πλαίσια ανταγωνισμών εξτρεμισμού βρίσκουν απέναντί τους την κοινωνία, που αντιλαμβάνεται πλήρως τα κίνητρά τους. Τέτοιου είδους φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά από την κυβέρνηση».

«Η κατάληψη δεν είναι ακτιβιστική πράξη είναι παράνομη» δήλωσε από την πλευρά του, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γελαλής είπε ότι η κοινωνία μας βιώνει πολύ άσχημες καταστάσεις και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν «εκρήξεις» που δεν είναι στα νόμιμα πλαίσια.

Μιλώντας στον σταθμό μας και ο βουλευτής ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος είπε ότι η οργάνωση της λαϊκής πάλης ακόμη και με οξυμένες μορφές είναι επιβεβλημένη». Πρόσθεσε ότι απέναντι σε αυτή τη βαρβαρότητα ο λαός πρέπει να ξεπεράσει το αίσθημα του φόβου.
Πηγή: skai.gr