Παραίτηση Δένδια ζητά ο Λαφαζάνης – Δεν αποκλείει την κατάθεση πρότασης μομφής ο Βούτσης

Την παραίτηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης ζήτησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή, με αφορμή τη θέση που διατύπωσε ο κ. Δένδιας τη Δευτέρα σε τηλεοπτική εκπομπή «περί μετάβασης του ΣΥΡΙΖΑ στη νομιμότητα».

Ακολούθησε σκληρή κόντρα Λαφαζάνη - Δένδια, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλή, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολίασε ότι ο υπουργός έχει δεχθεί επιθέσεις και από τα δυο πολιτικά άκρα. «Είναι επομένως βέβαιο» πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου, «ότι κάνει καλά τη δουλειά του».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, ο οποίος αποχώρησε από την τηλεοπτική εκπομπή , όπου έγιναν οι δηλώσεις Δένδια, δήλωσε θορυβημένος κάνοντας λόγο για επικίνδυνες ατραπούς.
Μάλιστα επισήμανε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Αλέξης Τσίπρας από το Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται, έκανε λόγο ακόμα και για κατάθεση πρότασης μομφής.

Δεν είναι δυνατόν, επισήμανε ο κ. Βούτσης, να λεει υπουργός, ανεξάρτητα ιδεολογικών απόψεων, για την αξιωματική αντιπολίτευση το κόμμα του 30%, ότι σιγά πάει προς τη νομιμότητα
Πηγή: skai.gr