Κλείσιμο

Σπ. Λυκούδης: Δεν δεχόμαστε τα μέτρα, αλλά στην πολιτική δεν υπάρχει το «ποτέ»

Επιθυμούμε να πετύχει η εθνική προσπάθεια, στηρίζουμε την κυβέρνηση και απευχόμαστε κάθε διακινδύνευση της πορείας της επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Λυκούδης, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας του κόμματος.

Πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν δέχεται αυτό το πακέτο μέτρων που υπάρχει μέχρι τώρα, σημειώνοντας πάντως ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν οι λέξεις ποτέ, τίποτα και πουθενά.

O κ. Λυκούδης επανέλαβε ότι η ανατροπή στα εργασιακά δεν παράγει κανένα δημοσιονομικό όφελος και τόνισε ότι μία λύση θα ήταν να έρθουν ως ξεχωριστό άρθρο στη Βουλή προς ψήφιση.

«Το ζήτημα
της δημοσιονομικής πειθαρχίας της χώρας μας είναι σοβαρό και θεωρούμε οτι πρέπει να είναι ενημερωμένος ο ελληνικός λαός» είπε από την πλευρά της στο ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Την Τρίτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών είπε ότι "δεν είμαστε προτεκτοράτο" με αφορμή το έγγραφο που εστάλη από Γερμανούς στην Ελληνική κυβέρνηση, στο οποίο γίνεται λόγος μεταξύ άλλων για ειδικό λογαριασμό προκείμενου να διασφαλίζεται ότι η Ελλάδα θα αποπληρώνει τους δανειστες της. Το ΠΑΣΟΚ δημοσιοποίησε το έγγραφο.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά το θέμα συζητήθηκε και στην χθεσινή σύσκεψη. Πρόσθεσε ότι είναι θετικό ότι η κυβέρνηση απορρίπτει μια τέτοια εξέλιξη.

Για το πακέτο των μέτρων είπε ότι πρέπει να στηρίζεται και από τους 3 πολιτικούς αρχηγούς, ενώ διευκρίνισε ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτάται από την στάση της ΔΗΜΑΡ.

Πηγή: skai.gr