Η Βουλή δημοσιοποίησε επιστολή του κτηματομεσίτη Ι. Λιβανού στον Α. Σαμαρά

Επιστολή του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού για την υπόθεση Καρούζου δημοσιοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, από τον Πρόεδρο της Βουλής.

Η επιστολή, που απευθυνόταν στον πρωθυπουργό με κοινοποίηση και προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, αναφέρεται - χωρίς να κατονομάζει κανένα πολιτικό πρόσωπο - στην υπόθεση Καρούζου, απαριθμεί καταγγελίες και αναφορές που έκανε σε αρμόδιους φορείς από το ΣΔΟΕ έως την Ελληνική Αστυνομία από την οποία ζητούσε προστασία.

Η επιστολή έχει ημερομηνία παραλαβής από το πρωτόκολλο της Βουλής την 12η Σεπτεμβρίου 2012, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους επιστολές καταφθάνουν καθημερινά κατά χιλιάδες, χωρίς να σημαίνει ότι ενημερώνεται πάντα ο παραλήπτης αλλά προωθούνται υπηρεσιακά και αρμοδίως.

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού έκανε την εξής δήλωση: «Το γραφείο του πρωθυπουργού πράγματι παρέλαβε μια επιστολή από τις χιλιάδες που λαμβάνει κάθε μέρα, επειδή υπήρξε απειλή κατά της ζωής του καταγγελλομένου. Ως εκ τούτου η επιστολή παρεπέμφθη αρμοδίως στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής δεν ήταν ενήμερος για την επιστολή, αλλά την πληροφορήθηκε σήμερα εξαιτίας του ότι ζήτησε το συγκεκριμένο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου δημοσιογράφος της REAL NEWS.
Πηγή: Πηνελόπη Γκάλιου