Μήνυμα ενότητας από τον Παναγιώτη Πικραμμένο

Μήνυμα ενότητας σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τον τόπο περίοδο, και λίγο πριν τις εκλογές, απέστειλε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

«H Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα αν όλοι μας βάζαμε στην άκρη τις διαφορές μας και δουλεύαμε από κοινού για το καλό της πατρίδας μας» υπογράμμισε μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο ο Παναγιώτης Πικραμμένος.

Κάλεσε τους υπουργούς -και ειδικά τους άμεσα εμπλεκόμενους- να πράξουν ό,τι είναι απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνησή του, παρότι υπηρεσιακή, διαχειρίστηκε αυτές τις 30 μέρες, ζητήματα που μόνο τρέχοντα δεν ήταν.

«Αναγκασθήκαμε σε αρκετές περιπτώσεις να περπατήσουμε πάνω σε μια λεπτή γραμμή ώστε και αποτελεσματικοί να είμαστε, αλλά και εντός των ορίων της αποστόλης μας που θέτουν το Σύνταγμα και οι νόμοι» σημείωσε.

Τέλος, κάλεσε τους υπουργούς να φτιάξουν φακέλους με τα θέματα που θα παραδώσουν στους διαδόχους τους, ενώ κάλεσε όλους να βρίσκονται σε επιφυλακή μέχρι την ημέρα που θα παραδώσουν στην επόμενη κυβέρνηση.

Στις 7 το απόγευμα ο κ. Πικραμμένος θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον τέως πρωθυπουργό Λούκα Παπαδήμο.
Πηγή: skai.gr