Κλείσιμο

Αλ. Τσίπρας για Χρυσή Αυγή: Ναζιστική συμμορία του κοινού ποινικού δικαίου

Ναζιστική συμμορία του κοινού ποινικού δικαίου αποκάλεσε τη Χρυσή Αυγή ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ο φασισμός έδειξε το πραγματικό, αποτρόπαιο πρόσωπό του. Ζητάμε από κάθε Ελληνίδα και από κάθε Έλληνα να υψώσουν με την ψήφο τους στις 17 Ιουνίου ασπίδα προστασίας στη Δημοκρατία. Να κλείσουν την πόρτα της Βουλής σε μια ναζιστική συμμορία του κοινού ποινικού δικαίου, με την ονομασία Χρυσή Αυγή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε επίσης ότι θα επιδιώξει συνεργασία με τους εταίρους στην ΕΕ με σκοπό την επαναδιαπραγμάτευση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης, ενώ υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει το καθημερινό έγκλημα και θα αποκαταστήσει την οικονομική αξιοπρέπεια των σωμάτων ασφαλείας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε για τρία προεκλογικά τεχνάσματα, τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, δηλαδή την παραπλανητική σύνδεση της ακύρωσης του Μνημονίου με τη συμμετοχή της χώρας στην ευρωζώνη και την ΕΕ, τη δήθεν επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και την απελπισμένη προσπάθεια του κ. Σαμαρά να αναβιώσει διαχωριστικές γραμμές.

Υποσχέθηκε τη ρύθμιση των αγροτικών χρεών στις τράπεζες, την κρατική επιδότηση των επιτοκίων και την έκδοση κάρτας αγρότη.
Πηγή: skai.gr