Ι. Κοντούλη: Οι Οικολόγοι δεν ενδιαφέρονται μόνο για «όχι»

Εξειδικευμένες προτάσεις, και όχι μόνο «όχι», ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ για να επιτευχθεί μετεκλογική συνεργασία οι Οικολόγοι Πράσινοι σύμφωνα με την επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος Ιωάννας Κοντούλη.

«Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε μόνο πίσω από ένα πλαίσιο που να λεει μόνο αντιμνημόνιο. Οι προτάσεις μας δε λένε μόνο ‘όχι’ αλλά παράλληλα δίνουν τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση» τόνισε μετά τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα που έλαβε διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

«Έχουμε την κουλτούρα του διαλόγου, της συνεργασίας της συναίνεσης. Περιμένουμε από τον ο ΣΥΡΙΖΑ πώς θα εξειδικεύσει τις προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και τη σωτηρία της χώρας» δήλωσε.

Η κ. Κοντούλη τόνισε ότι οι Οικολόγοι θα είναι παρόντες και στην κοινωνία για να φτιαχτεί ένα μέτωπο δεν θα λεει μόνο «όχι» αλλά θα συμβάλει σε εναλλακτική πρόταση για καλύτερες μέρες.

«Προστατεύουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, που δεν έχει να κάνει με τον άξονα Μέρκελ – Σαρκοζί. Θα δώσουμε τη μάχη σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε αισιόδοξοι» κατέληξε το στέλεχος των Οικολόγων.
Πηγή: skai.gr