Α. Σαμαράς: Είχα δύο αντιπάλους, το μνημόνιο και την Αριστερά

Ισχυρή λαϊκή εντολή ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου στην ομιλία του στο Ζάππειο.

«Έννοια μας είναι το αύριο! Γι’ αυτό ζητάμε ισχυρή εντολή. Για να τα αλλάξουμε όλα! Εμείς παραμερίζουμε το χθες. Και ανοίγουμε δρόμο για το αύριο» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς επανελαβε ότι δε θα προχωρήσει σε καμία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. «Τα άλλα κόμματα ασχολούνται με το χθες. Καταγγέλλουν ο ένας τον άλλο Ένα πράγμα σας υποσχέθηκα: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει!» ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι ήταν ο πρώτος που μίλησε για ανάπτυξη. «Όταν μίλαγα για μέτρα Ανάπτυξης ήμουν μόνος! Και στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Τώρα όλοι μιλάνε για μέτρα Ανάπτυξης. Και στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!» σημείωσε.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι επί δύο χρόνια είχε δύο αντιπάλους: «Το Μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ που έκλεισε μαγαζιά, έβαλε λουκέτα, έριξε χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία, και την Αριστερά, που έδιωχνε επενδύσεις, έδιωχνε τουρίστες, έκλεινε επιχειρήσεις, χάιδευε κουκουλοφόρους.»

Περιγράφοντας το σχέδιο της ΝΔ για την κρίση ανέφερε ότι βασίζεται σε πέντε λέξεις: Ανάκαμψη, Κοινωνική Συνοχή, Ανάπτυξη και Ασφάλεια.

Στο Ζάππειο μίλησε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφρεντ Μαρτένς.
Πηγή: skai.gr