Πόλωση και όλοι εναντίον όλων στην τελική ευθεία για τις κάλπες

Με ευθείες βολές όλων εναντίον όλων συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας ότι διεκδικεί κρυπτόμενος την ψήφο του λαού, ενώ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «πολιτικό υβριστή που έχει αποχαλινωθεί».

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του κ. Βενιζέλου όταν ρωτήθηκε για την κριτική του κ. Τσίπρα ότι οι κκ Βενιζέλος και Σαμαράς «έχουν ξεφύγει», που παραπέμπει σε γνωστή διαφήμιση. «Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι: tragic», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς. Όσο για την ουσία σημειώνουμε ότι: ο αμετανόητος υποστηρικτής του μνημονίου που υποσχόταν ότι είχε βάλει πάτο στο βαρέλι και τελικά έφερε ένα ακόμη χειρότερο μνημόνιο μαζί με τον κ. Σαμαρά, αυτός που καταστρέφει συστηματικά τη χώρα και διαλύει την κοινωνία, δεν μπορεί να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του από τον Ελληνικό λαό».

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και «Ανεξάρτητων Ελλήνων», με συνεργάτες του Πάνου Καμμένου να αποδίδουν στη ΝΔ τη διαρροή για ένα βίντεο που εμφανίζει τον επικεφαλής του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη να καταγγέλλει τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»,

Ο πάνος Καμμένος απάντησε μέσω του Twitter: «Το non paper τής Ν.Δ. Και ο βίος του στην Goldman Sachs, οι ύβρεις του κατά του Μίκη Θεοδωράκη είναι η απάντηση».

Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε νέα παρέμβαση – στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει την ομιλία του κ. Σαμαρά: «Είμαι εδώ για να ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, την παράταξη που αγαπάμε, την παράταξη στην οποία πιστεύουμε, την παράταξη στην οποία στηρίζουμε τις ελπίδες μας για το μέλλον», ανέφερε από τη Θεσσαλονίκη ο Κ. Καραμανλής.
Πηγή: skai.gr