Κ. Αϊβαλιώτης: Γουδή για πολιτικούς που κατέκλεψαν την Ελλάδα

Γουδή για τους πολιτικούς που κατέκλεψαν την Ελλάδα και άμεσες απελάσεις παρανόμων μεταναστών «που έχουν βρομίσει την Ελλάδα» ζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Δίνουν δουλειές σε Πακιστανούς και Αλβανούς» δήλωσε.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κλέβανε επί 30 χρόνια και κατέστρεψαν την οικονομία. «Ψηφίσαμε το άρθρο 1 του πρώτου μνημονίου για να σωθεί η Ελλάδα που χρειαζόταν χρήματα. Προτιμώ την κωλουτούμπα από την αρλούμπα» δήλωσε.

Για τη Χρυσή Αυγή τόνισε ότι τα μέλη της είναι Ναζί. «Εμείς στα περιοδικά μας έχουμε Κολοκοτρώνη και Μέγα Αλέξανδρο αυτοί έχουν Γκέμπελς και σβάστικα» τόνισε.

Ο κ. Αϊβαλιώτης ανέφερε επίσης ότι ο ΛΑΟΣ δε θα συνεργαστεί με τους κλέφτες, εννοώντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δήλωσε ότι το υπουργείο Πολιτισμού επιχορηγεί άθλημα που λέγεται μαλακόσφαιρα, αποκαλώντας "μαλακοσφαιριστές" τους πολιτικούς του δικομματισμού.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Βασίλη Κικίλιας ζήτησε ο λαός να αποφασίσει με πολιτική νηφαλιότητα για να μην έχει αγκυλώσεις η ΝΔ για να εφαρμόσει το λιτό και ρεαλιστικό της πρόγραμμα. «Να αφήσουμε το Σαμαρά να τρέξει (...) δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις» σημείωσε.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης είπε ότι χρειάζεται κυβερνητική πρόταση και το ΠΑΣΟΚ τη διαθέτει. Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει «συναίνεση ευρύτερης αποδοχής για όσους πιστεύουν στην Ευρώπη του αύριο.»

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΣΥ Δημήτρης Διαμαντόπουλος δήλωσε ότι το κόμμα του και η πρόεδρός του Ντόρα Μπακογιάννη ίσως είναι το μόνο που τηρεί υπεύθυνη πολιτική στάση. Δήλωσε ότι η κ. Μπακογιάννη είναι έτοιμη να συνεργαστεί για τη δημιουργία κυβέρνησης αλλά βάσει προγραμματικής συμφωνίας.
Πηγή: skai.gr