Κλείσιμο

Α. Παπαρήγα: Να μην κάνει πίσω στα τρομοκρατικά διλήμματα ο λαός

«Να μην κάνουν πίσω, κάτω από τρομοκρατικά διλήμματα, που θα μεγαλώσουν τις τελευταίες ημέρες» κάλεσε τους πολίτες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε συγκέντρωση αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματοβιοτεχνών.

«Δε θέλουμε επαναστάτες στη φράση, αλλά στην πράξη», δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, και τόνισε ότι το κόμμα της δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε καμία κυβέρνηση και θα συνεχίσει τον αγώνα του για λαϊκή εξουσία.

Η κα Παπαρήγα κάλεσε την εργατική τάξη να μην παραπλανηθεί από τις από τις δυνάμεις που υποστηρίζουν τη συγκρότηση αντιμνημονιακής κυβέρνησης γιατί, όπως είπε, «όποια κυβέρνηση και αν αναδειχθεί, θα επιδεινώσει την κατάσταση τω εργαζομένων».

Πιστεύουν κάποιοι, είπε η κ. Παπαρήγα, ότι μπορεί μια κυβέρνηση που θα εμφανιστεί ως προοδευτική και αντιδεξιά να έχει αποτελέσματα. Τους λέμε καθαρά και το υπογράφουμε, πρόσθεσε, ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν προκύψει, θα οδηγήσει σε επιδείνωση της θέσης της πλειοψηφίας του λαού, γιατί η κρίση θα βαθύνει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Επομένως, σημείωσε, ελπίδα υπάρχει μόνο στα χέρια της εργατικής τάξης και των συμμάχων τους που έχουν αντιπάλους τα μονοπώλια.
Πηγή: skai.gr