Ντ. Μπακογιάννη: Έπεσαν στη λούμπα των επικοινωνιακών παιχνιδιών του ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα παλαιό κόμμα το οποίο θα πληρώσει εκλογικά την απόλυτη ανικανότητα των δύο ετών», σχολίασε στο ΣΚΑΪ η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», καυτηριάζοντας το «θρίαμβο» - σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ - συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία για την ανάληψη αρχηγίας του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα ότι ενόψει εκλογών ακολουθούν την πεπατημένη, κλείνοντας πονηρά το μάτι στους συνδικαλιστές και ξεκαθάρισε ότι θα έμπαινε στην κυβέρνηση μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα υπήρχε ξεκάθαρο προγραμματικό πλαίσιο.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε ότι υπάρχει ένα προγραμματικό πλαίσιο που θα πρέπει να τηρηθεί και μετά τις εκλογές, εκτίμησε ότι ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει και επεσήμανε ότι η «Δημοκρατική Συμμαχία» θα διαψεύσει τους δημοσκόπους και θα μπει στη Βουλή. Σε αυτό το σημείο η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι είναι απολύτως πεπεισμένη ότι η υπόθεση με το σύζυγό της «στήθηκε για να πληγεί πολιτικά η ίδια».

Οξύτατη αντιπαράθεση προκλήθηκε όταν παρεμβαίνοντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ Παναγιώτης Μενδρέκας κατηγόρησε την κ. Μπακογιάννη για «ψεύδη», με αφορμή τα όσα ανέφερε νωρίτερα η κ. Μπακογιάννη ότι αγρότες από την Κρήτη ζήτησαν να συναντήσουν την γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, που βρισκόταν στην Κρήτη.
Πηγή: skai.gr