Γ. Μπαμπινιώτης: Εκτίμηση και ευγνωμοσύνη στον Έλληνα δάσκαλο

Μήνυμα του νέου υπουργού Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Ο κ. Μπαμπινιώτηης τονίζει μεταξύ άλλων ότι το έργο τους είναι πολύτιμο, καθώς «η παιδεία και η καλλιέργεια ψυχής είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος για μια ουσιαστική ανάκαμψη από τη γενικότερη κρίση που μαστίζει τη χώρα».

Ακόμα ο κ. Μπαμπινιώτη σημειώνει την ανάγκη του ως πανεπιστημιακός δάσκαλος να επικοινωνήσει με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων τής Εκπαίδευσης και να τους σφίξει νοερά το χέρι, λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» γι' αυτά που εν μέσω πρωτόγνωρων δυσμενών συνθηκών προσφέρουν στα αγόρια και τα κορίτσια των σχολείων και των πανεπιστημίων τής πατρίδας μας.

«Η ελληνική οικογένεια κατανοεί, εκτιμά και τιμά σιωπηρά αυτή την προσφορά και την ηθική στήριξη που παρέχει στα παιδιά μας ο Έλληνας δάσκαλος τις δύσκολες αυτές ώρες, όταν μάλιστα έχει υποστεί μεγάλη μείωση των αποδοχών του, που ούτως ή άλλως δεν υπήρξαν ποτέ ανάλογες τής προσφοράς του» επισημαίνει ο Υπουργός Παιδείας και καταλήγει: «Είναι μαζί σας η σκέψη, η εκτίμηση και η ευγνωμοσύνη μας».

Πηγή: Γιώτα Γκοβόστη