Στ. Μάνος: Με τη μείωση του Δημοσίου, θα μειωθεί και η γραφειοκρατία

Να πάψουμε να θεωρούμε ανέπαφο το Δημόσιο, ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ Τώρα ο επικεφαλής της Δράσης Στέφανος Μάνος, σημειώνοντας ότι με τη μείωση του Δημοσίου θα μειωθεί η γραφειοκρατία, αλλά και η φορολογία και σιγά - σιγά θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις οικονομικής ανάπτυξης.

Όπως είπε, εξ αιτίας της πολιτικής που ακολουθήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια έχασαν τη δουλεία τους 500.000 άνθρωποι στον ιδιωτικό τομέα και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί.

Πάντως, εκτίμησε ότι όσοι θα απολύονταν από το δημόσιο, θα έπρεπε να λαμβάνουν για τρία χρόνια το 70% των τακτικών τους αποδοχών.

Αναφερόμενος στις επικείμενες εθνικές εκλογές, σημείωσε ότι η Δράση θα «κατέβει» στις εκλογές και υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τα δύο κόμματα εξουσίας, που στην πραγματικότητα μας κατέστρεψαν».

Ο κ. Μάνος αναφέρθηκε και στην μόλυνση του Ασωπού, λέγοντας ότι το κράτος θα έπρεπε να είχε κάνει έργα ώστε να έχει καθαρό νερό ο Ασωπός και κατά συνέπεια οι καλλιέργειες της περιοχής και χαρακτηριστικά σημείωσε ότι για τα κόμματα βρήκε λεφτά το κράτος, για τη χρηματοδότηση των έργων του Ασωπού όμως όχι. Σημείωσε ότι τα δάνεια των κομμάτων είναι 250 εκατ. ευρώ, ενώ τα έργα για τον Ασωπό εκτίμησε ότι το κονδύλι είναι πολύ μικρότερο.
Πηγή: skai.gr