Διάλογος για τις προκλήσεις της οικονομίας στον ΣΚΑΪ
Για τις προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας και την ανάγκη εκσυγχρονισμού της για να τεθεί σε αναπτυξιακή τροχιά, μίλησαν την Κυριακή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Το Στόμα του Νίκου η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή και ο αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Πάνος Λειβαδάς.

«Ανάπτυξη δεν θα μπορέσει να υπάρξει στον τόπο αν οι τράπεζες δεν ενισχύσουν τη ρευστότητα της πραγματικής οικονομίας, αν δεν αλλάξει η πολιτική και η ψυχολογία για το 1 εκατ. ανέργους και όσο συνεχίζουν οι συντεχνίες να διαμορφώνουν τις συνθήκες της αγοράς» τόνισε η Κατερίνα Μπατζελή.

Από την πλευρά του, ο κ. Λειβαδάς, αναφερόμενος σε παράδειγμα όπως η επένδυση της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά , τόνισε ότι αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο και για την αξιοποίηση του λιμανιού της Ελευσίνας στο πλαίσιο της ευρύτερης ανάπτυξης της περιφέρειας Αττικής.

«Πρέπει να ξανακτίσουμε την πατρίδα μας με μια νέα αρχιτεκτονική αν την αφήσουμε έτσι η Ελλάδα θα καταστραφεί» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Για τον βουλευτή που φέρεται να μετέφερε 1 εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού δήλωσε ότι «η αναζήτηση του εκατομμυριούχου αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη την ώρα που στις οικογένειες συζητούν για το αν θα φύγουν τα παιδιά τους μετανάστες στην Αυστραλία».
Πηγή: skai.gr
0 0 Bookmark

Απόρρητο