Ντ. Μπακογιάννη: Να σταματήσουν τα τρία κόμματα να παίζουν κρυφτό

Να σταματήσουν να παίζουν κρυφτό και να μιλήσουν καθαρά στον ελληνικό λαό ποιο είναι το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης που προτείνουν, κάλεσε τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου η Ντόρα Μπακογιάννη.

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» η πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι ο ελληνικός λαός δε θα επιτρέψει το χάος «εξαιτίας της ανικανότητας και του εγκληματικού λαϊκισμού των τριών κομμάτων» και επανέλαβε το αίτημά της η ΕΚΤ να συμμετάσχει στην ανταλλαγή των ομολόγων χωρίς αυτή να κερδοσκοπήσει, τονίζοντας ότι έτσι θα μειωθεί το ελληνικό χρέος περίπου 18 δισεκ. ευρώ.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η κ. Μπακογιάννη αποδοκίμασε το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑ.Ο.Σ. και τα κατηγόρησε ότι υπονομεύουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, ενώ εξαπέλυσε προσωπικές επιθέσεις κατά των κυρίων Παπανδρέου και Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας «εγκληματικές» τις σκέψεις του πρώτου περί δημοψηφίσματος, ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για λαϊκισμό και δημαγωγία.

Τέλος η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» αμφισβήτησε τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν τη Δημοκρατική Συμμαχία με ποσοστά κάτω του 3%. «Θα τα πάρει ο αέρας μαζί με την αξιοπιστία αυτών που τα οργάνωσαν το βράδυ των επερχόμενων εκλογών», και είπε πως «Ανάταξη Δημιουργική - Ευαισθησία Κοινωνική» είναι η κεντρική πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.
Πηγή: skai.gr