Πιέσεις Σκανδαλίδη σε Παπανδρέου για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ

Εντείνονται οι πιέσεις στον Γιώργο Παπανδρέου από μέρος του ΠΑΣΟΚ για να «ανοίξει τα χαρτιά του» για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης επισημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλει να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα του κινήματος, ενώ προτείνει έκτακτο συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει για το εθνικό σχέδιο και το εκλογικό πρόγραµµα και στη συνέχεια εκλογή νέου προέδρου πριν τις βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Σκανδαλίδης απευθύνει έκκληση για πανστρατιά σε στελέχη που έχουν αποµακρυνθεί ή έχουν διαγραφεί «όπως ο Κώστας Λαλιώτης, ο Αλέκος Παπαδόπουλος ή ο Γιώργος Φλωρίδης για παράδειγµα», όπως λεει χαρακτηριστικά. Επίσης, προτείνει την υιοθέτηση της απλής αναλογικής ώστε να δηµιουργηθεί ένα ευρύ µέτωπο συνεργασιών.

Ιδιότυπο καθεστώς δυαρχίας στο ΠΑΣΟΚ προωθούν στο μεταξύ κορυφαία στελέχη παρά την τοποθέτηση των  Α. Λοβέρδου και Μ. Χρυσοχοΐδη υπέρ της «καθαρής λύσης» εκλογής του διαδόχου του κ. Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος από τη βάση, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή.
Πηγή: skai.gr