Γ. Αμοιρίδης: Ναι στο μεσοπρόθεσμο με κάποιες αντιρρήσεις

«Όταν ξεκινήσαμε τουλάχιστον αυτή την περίοδο και κερδίσαμε τις εκλογές θεωρήσαμε ότι η πολιτική είναι χαρά, ξυπνήσαμε τώρα και βλέπουμε είναι χρέος. Ελπίζω κάνοντας το χρέος, να βρούμε τη χαρά» δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 και στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης.

Όπως είπε, αν ήταν πολίτης θα είχα τις αντιρρήσεις του και θα ήταν στους αγανακτισμένους, «ένα κίνημα που φαντάζομαι στηρίζει όμως την προσπάθεια του πρωθυπουργού στο εξωτερικό να ασκεί πίεση για καλύτερη αντιμετώπιση της χώρας».

Σχετικά με το αν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, είπε «βεβαίως, έχω τις αντιρρήσεις μου σε κάποια σημεία», όπως το θέμα του πετρελαίου θέρμανσης.

Για τον αποκλεισμό της Βουλής την Τετάρτη, είπε ότι «κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το απρόβλεπτο, εγώ γνωρίζω ότι αύριο έχουμε επιτροπή και θα πρέπει να είμαι εκεί, θα περάσω μέσα από τον κόσμο και θα πάω στην Βουλή»

Είπε μάλιστα, ότι όταν «οι άλλοι έφευγαν από το πάρκο, εγώ πέρασα μέσα από τον κόσμο και θα ξαναπεράσω» σημειώνοντας ότι δεν είναι κακό το να αποδοκιμάζει ο κόσμος, αρκεί να μην προβαίνει σε βίαιες πράξεις.

Τέλος, σχετικά με το αν πρέπει να γίνει ανασχηματισμός είπε «θεωρώ ότι η αναδιάταξη του επιχειρησιακού προσωπικού είναι επιβεβλημένη και δεν μιλάω μόνο για πολιτικό μιλάω για επιχειρησιακό προσωπικό».
Πηγή: skai.gr