Κ. Τζαβάρας: «Η Ελλάδα είναι στόχος συμφερόντων»

Η Ελλάδα είναι στόχος συμφερόντων που ξεπερνούν την αντιδικία των πολιτικών δυνάμεων, είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης, Κώστας Τζαβάρας.

Αναφερόμενος στις φήμες για αναδιάρθρωση, είπε ότι πίσω από αυτές κρύβονται κάποιοι που δεν αγαπάνε την Ελλάδα και προκαλούν υστερία εις βάρος του τόπου και των πολιτών.

Ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις σχετικά με την έρευνα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τις χρηματοδοτήσεις της ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ ο κ. Κώστας Τζαβάρας είπε πως το κυρίαρχο πρόβλημα έχει να κάνει με το τί είδους συνδικαλισμό υπηρετεί η ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ , διότι αποδείχθηκε ότι διατηρεί συναλλαγές με τον εργοδότη της.

Ο κ. Τζαβάρας είπε ακόμη ότι η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς ποτέ δεν είχαν δισταγμό να προσφέρουν βοήθεια στην κυβέρνηση.

Είπε πάντως, ότι τα μέτρα προκαλούν έναν φαύλο κύκλο ύφεσης και αυτό διαπιστώνεται καθημερινά με τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και την ανεργία. Ωστόσο, σημείωσε ότι πολλές από τις διαρθρωτικές αλλαγές που έγιναν έπρεπε να είχαν γίνει από όλους.

Αναφερόμενος στο «ΖΑΠΠΕΙΟ 2» είπε πως θα παρουσιαστούν οι επικαιροποιημένες θέσεις του κόμματος για την οικονομία. Σχετικά με την απογραφή της οικονομίας επί κυβερνήσεως Καραμανλή, ο βουλευτής της ΝΔ την χαρακτήρισε ατυχής καθώς όπως είπε «απέδειξε ότι δεν ωφέλησε την οικονομία».

Τέλος, είπε ακόμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που λειτουργεί με βάση την ιδεολογία του, ενώ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το αν ένα κόμμα πρέπει να προσανατολίζει τη δράση του με τις δημοσκοπήσεις. «Αυτό η ΝΔ το έχει πληρώσει στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr