"Δεν κάνω πίσω" δηλώνει ο Π. Ψωμιάδης

Ενωτικός, αλλά και αποφασισμένος να μην "κάνει πίσω" από τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ, εμφανίστηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιάδης.

"Μπήκα για να μείνω και όχι για να φύγω. Δεν κάνω παζάρια με κανέναν. Υπηρετώ αξίες, που πήρα από το Θεό, από τους γονείς μου και τους δασκάλους μου. Στο κάτω-κάτω δεν μπήκα σ’ αυτό τον αγώνα για να είμαι με τη μια ή με την άλλη πλευρά. Μπήκα για τη ΝΔ, για την ενότητα, για την επόμενη μέρα", τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

Αποδοκίμασε κινήσεις που οδηγούν σε κλίμα πόλωσης στο εσωτερικό της ΝΔ και είπε πως "όσοι σηκώνουν τείχη διχασμού ξιφουλκώντας κάθε βράδυ στα τηλεοπτικά κανάλια, προκαλούν απογοήτευση και αηδία στα μέλη του κόμματος".

Στο ενδεχόμενο δευτέρου γύρου επισήμανε ότι ο ίδιος "θα στηρίξει τη ΝΔ".

Την Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, ο κ. Ψωμιάδης θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ.

Δήλωση στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά

Στο μεταξύ, την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία της Ν.Δ., ανακοίνωσε ότι στηρίζει ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας.

Σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι όλοι οι υποψήφιοι είναι άξιοι της εκτίμησης και του σεβασμού και επισημαίνει «ενώνω τη φωνή μου με όλους τους νεοδημοκράτες συναγωνιστές μου που πιστεύουν ότι πρέπει να ξαναφέρουμε πίσω τους πολίτες, που πικράναμε. Στέκομαι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, γιατί πιστεύω ακράδαντα σε μια Νέα Δημοκρατία, που θα είναι ενωμένη σαν μια γροθιά, θα έχει ταυτότητα, θα έχει καθαρές θέσεις και θα μπορεί να ξαναδώσει την ελπίδα στην Ελλάδα μας».

Πηγή: skai.gr