Ο Δ. Σιούφας πρόεδρος της επιτροπής συνεδρίου

Ο κ. Δημήτρης Σιούφας ορίστηκε πρόεδρος της επιτροπής συνεδρίου της ΝΔ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με απόφαση του Κώστα Καραμανλή. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου.

Ο πρώην βουλευτής Γιώργος Καλαντζής είχε προτείνει για τη συγκεκριμένη θέση τον πρώην υπουργό Γιάννη Βαρβιτσιώτη, λέγοντας ότι το δικαιούται, με βάση την ιστορία του αλλά και την ουδέτερη στάση του.

Τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν την επιτροπή είναι τα εξής: Λ. Ζαγορίτης, Μαριέττα Γιαννάκου, Β. Μεϊμαράκης, Ντόρα Μπακογιάννη, Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, Π. Παπαγιωτόπουλος, Πρ. Παυλόπουλος, Β. Πολύδωρας, Δ. Κοντός, Κ. Κωστούλας, Χ. Μανιάτης, Δ. Πανοζάχος, Φ. Πατριανάκου, Σ. Τσίφτης, Γ. Παπανικολάου και Μ. Δασκαλάκης.

Σκληρή ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά. "Φαίνεται ότι συνεχίζουμε να μη λαμβάνουμε υπόψη τα ξεκάθαρα μηνύματα που στέλνει η βάση των οπαδών μας", τόνισε ο κ. Σαμάρας και σημείωσε: "Θέλουμε παράλληλα να πιστεύουμε ότι η επιτροπή συνεδρίου θα αρθεί στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων".
Πηγή: skai.gr