Κατσέλη: Δέχθηκα επίθεση από χάκερς

Επίθεση από χάκερς στην ιστοσελίδα της καταγγέλλει η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, χάκερς όχι μόνο κατέστρεψαν το αρχείο της, αλλά ανάρτησαν υποτιθέμενη δήλωσή της αναφορικά με τους συλληφθέντες στην υπόθεση της γιάφκας Χαλανδρίου, στην οποία (δήλωσή της) η κα Κατσέλη φέρεται να χαρακτηρίζει τις συλλήψεις των νεαρών ως «προεκλογικό τρικ της ΝΔ», ενώ σημειώνει ότι η κυβέρνηση συλλαμβάνει 20χρονα παιδιά ως τρομοκράτες.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος είχε επικρίνει έντονα τη δήλωση της κας Κατσέλη αναφορικά με τις συλλήψεις των νεαρών, καλώντας μάλιστα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου να πάρει θέση.

Να σημειωθεί ότι η κα Κατσέλη έχει ήδη υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή το γεγονός στο αρμόδιο τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αναφέρει πως πρόκειται για αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εντάσσεται στο μεταξύ τους καβγά για την κυβερνητική καρέκλα.
Πηγή: skai.gr