Στη Δυτική Αττική ο Γιώργος Παπανδρέου

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στη Δυτική Αττική, αναφέρθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έξι χρόνια αρκέστηκε σε υποσχέσεις.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε πως «οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε ως Έλληνες», καθώς «με δική τους δουλειά και προσπάθεια έγινε η Ελευσίνα πρωταθλήτρια της ανακύκλωσης».

Πρόσθεσε δε, ότι συμμαζεύτηκαν τα οικονομικά, δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας και πως ακόμα περισσότερο αναδείχθηκε ο πολιτιστικός πλούτος μέσα από το Θριάσειο πεδίο.

«Είναι ανάγκη για μια ισχυρή κυβέρνηση, που θα αξιοποιήσει τον ανθρώπινο και τον πολιτιστικό πλούτο, όπως είναι και η περιοχή του Αισχύλου για να μπορέσουμε να κάνουμε την "πράσινη ανάπτυξη" μια χώρα, που θα φέρει επενδύσεις και θα στηρίξει τον πολίτη, το ανθρώπινο δυναμικό και το όμορφο περιβάλλον».

Νωρίτερα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους της περιοχής, στον πεζόδρομο Νικολαΐδου, και με νέους σε Ίντερνετ καφέ, που επισκέφθηκε.

Πριν από την επίσκεψή του στην Ελευσίνα, ο κ. Παπανδρέου είχε επισκεφθεί τον δήμο Αχαρνών και συγκεκριμένα το Μενίδι, όπου ξεναγήθηκε στο Μουσείο της πόλης.
Πηγή: skai.gr