Υφυπουργός "μοίραζε" λεφτά

Στην καταγγελία ότι υφυπουργός της κυβέρνησης διένειμε στις 23 Σεπτεμβρίου πάνω από 100.000 ευρώ σε φορείς της εκλογικής του περιφέρειας, προέβη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τα λεφτά προέρχονταν από το υπουργείο του.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου αρνήθηκε να γνωστοποιήσει το όνομα του υφυπουργού λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι αυτό είναι μια γενικευμένη τακτική.

Παράλληλα, συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα προγράμματα Stage. Το ΠΑΣΟΚ την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιήσει προσλήψεις σε προγράμματα Stage τα οποία έγιναν μαζικά μετά την προκήρυξη των εκλογών.

Επίσης, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στις φράσεις του πρωθυπουργού περί μηδενικών αυξήσεων είπε ότι ο κ. Καραμανλής είναι ένα είδος Τσόρτσιλ που υπόσχεται στο λαό αίμα, δάκρυα και ιδρώτα.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε ότι "τα προγράμματα αυτά αφορούν χιλιάδες οικογένειες", ενώ σημείωσε ότι επί ΠΑΣΟΚ τα Stage χρηματοδοτούνταν από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Όσον αφορά στην άλλη παρατήρηση του ΠΑΣΟΚ ότι υπήρξαν προσλήψεις μετά την προκήρυξη των εκλογών, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι τα αιτήματα για τα stage υποβάλλονται από δήμους και νομαρχίες στους οποίους επικεφαλής δεν είναι μόνο στελέχη της ΝΔ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα, χαρακτήρισε αστεία, την παρομοίωση που έκανε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δήλωσε ότι "ο πρωθυπουργός παριστάνει τον Τσώρτσιλ".
Πηγή: skai.gr