Οι δηλώσεις Παπαρήγα, Τσίπρα, Καρατζαφέρη

Κατά των δύο μεγάλων κομμάτων έβαλλαν την Τρίτη οι πολιτικοί αρχηγοί των μικρότερων κομμάτων.

Μιλώντας την Τρίτη στην Κομοτηνή, η γγ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην παραγράψουν τις ευθύνες των μεγάλων κομμάτων και να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους στην κάλπη.

Αναφερόμενη στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, η γγ. του ΚΚΕ μίλησε για «κοροϊδία», ενώ για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι «δεν μπορεί να ζητάει νοικοκυροσύνη και να ρωτάει τη ΝΔ πού πήγαν τα λεφτά».

Η γγ. του ΚΚΕ θα επισκεφθεί την Τετάρτη την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος για να προχωρήσει σε διάλογο με τους εργαζόμενους και ανέργους της Ζώνης.

Στις 19.30 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Περιστέρι, στην πλατεία «Κούρου Ισορροπιστή».

Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» επισκέφθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος του Συνασπισμού, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς.

Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το δημόσιο σύστημα υγείας, τονίζοντας ότι τα δημόσια νοσοκομεία είναι χώροι κοινωνικής προσφοράς.

Παράλληλα, κατηγόρησε τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για χρεοκοπία και κατάρρευση του ΕΣΥ.

Ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στις 8 το απόγευμα στη Χαλκίδα.

Πενταετή στρατιωτική θητεία για κάθε άνεργο σε κάποια ακριτική περιοχή της χώρας και την εξασφάλιση στέγης, πρότεινε ως λύση για την ανεργία ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την επίσκεψή του στον ΟΑΕΔ Πειραιά.

Ο κ. Καρατζαφέρης θα περιοδεύσει στην Άρτα. Στις 5 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και στις 6 θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην αίθουσα Διώνη.
Πηγή: skai.gr