"Ανήθικη απόφαση ο αποκλεισμός μου"

Κατά της Ρηγίλλης και του Μαξίμου έβαλλε την Πέμπτη ο Σάββας Τσιτουρίδης μετά τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσιτουρίδης έκανε λόγο για "ανήθικη πολιτικά απόφαση αυτών που φαίνεται να κάνουν κουμάντο σήμερα στην Ρηγίλλης και στο Μαξίμου".

"Κανείς δεν μπορεί να συκοφαντείται, να απαξιώνεται και να ευτελίζεται αυθαίρετα από κρυπτόμενες εξουσίες για επικοινωνιακούς λόγους ή για να χρησιμοποιηθεί, για μία ακόμη φορά, ως σωσίβιο στην προσπάθεια αποτυχημένων και διαπλεκομένων να διασωθούν" δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσιτουρίδης.

"Στο παρελθόν, όταν και πάλι σήκωσα τον σταυρό άλλων, προέταξα την ανάγκη της συντεταγμένης πορείας και σιώπησα. Τώρα δεν θα κάνω το ίδιο" προσθέτει.

"Η απαράδεκτη απόφαση αποκλεισμού είναι προσβλητική για αυτούς που με τίμησαν το 2007. Στημένες και ιδιοτελείς δημοσκοπήσεις επαγγελματιών μυστικοσυμβούλων και σταλινικές πρακτικές αποκεφαλισμού διαφωνούντων με τους εκλεκτούς της διαπλοκής, δεν μπορούν να υποκαθιστούν την κρίση των πολιτών" αναφέρει ακόμη ο κ. Τσιτουρίδης, σημειώνοντας ότι θα μιλήσει περισσότερο τις επόμενες ημέρες για το θέμα του αποκλεισμού του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Πηγή: skai.gr