Τέταρτο τακτικό συνέδριο του ΛΑΟΣ

"Δεν θα συμπράξουμε με κανέναν από τους εκφραστές της διαφθοράς και της σήψης στη πορεία προς τις εκλογές", δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από το βήμα του 4ου τακτικού συνεδρίου του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε επίθεση προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Για τη ΝΔ είπε ότι υπήρξε προσπάθεια προσέγγισης αλλά διαπιστώθηκε η σήψη και η γάγγραινα που δεν σώζεται με τίποτα.

Παράλληλα χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως όχημα που τρέχει ανεβασμένο σε χειρόφρενο και τον Γιώργο Παπανδρέου ως «ικανό όχι για κυβερνήτη της Ελλάδας, αλλά για μάνατζερ βορειοευρωπαϊκής εταιρίας».

Για το ΚΚΕ είπε πως το κόμμα έχει εξελιχτεί σε μεγάλο επιχειρηματία και τόνισε ότι αν ζούσαν ο Μαρξ και ο Λένιν θα είχαν διαγράψει την κ. Παπαρήγα.

Πιο ήπιος ήταν για το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι οι τριβές στο κόμμα εξελίσσονται σε έντονους τριγμούς.

Αναφορικά με την υπόθεση της Siemens, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι πρέπει να επέλθει ρήξη και ανατροπή με το σάπιο κατεστημένο. Κατήγγειλε δύο υπουργούς της κυβέρνησης ότι η σύζυγος του ενός είναι η μεσίτρια των κτιρίων της Siemens στο Κρυονέρι και ότι το σπίτι στο οποίοα μένει ο κ. Φίσερ, ανήκει σε δεύτερο υπουργό της κυβέρνησης.

Για το θέμα των μεταναστών επανέλαβε ότι αποτελούν κίνδυνο για τη Δημοκρατία.

Κατηγόρησε τέλος τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για «εγκλήματα» στα εθνικά θέματα λέγοντας ότι από προσωπική ιδιοτέλεια κάποιοι κάνουν ότι δεν βλέπουν τις λύσεις των θεμάτων.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώνονται το απόγευμα με την εκλογή του 50% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ.
Πηγή: skai.gr