Nερό το σημαντικότερο στοιχείο της ζωής

Μετά τον αέρα, το καθαρό υγιεινό νερό είναι το σημαντικότερο στοιχείο για τη ζωή και τη ζωτικότητα κάθε οργανισμού. Το 75% των Αμερικανών είναι αφυδατωμένοι. Το 83% των Αμερικανών γνωρίζουν ότι δεν πίνουν αρκετό νερό. Η χρόνια αφυδάτωση και το κακής ποιότητας νερό, είναι σημαντικός παράγοντας που συντελεί στην δημιουργία πολλών ασθενειών.

Η δίψα είναι μόνο μια από τις πολλές ενδείξεις αφυδάτωσης. Η αίσθηση της δίψας μειώνεται σημαντικά μετά από την ηλικία των 30 ετών. Από την στιγμή που είστε διψασμένοι είστε ήδη αφυδατωμένοι, θα πρέπει να πίνετε καθαρό, υγιεινό νερό πριν διψάσετε. Να πίνετε καθαρό, υγιεινό νερό δύο φορές περισσότερο από την ποσότητα που χρειάζεστε για να ξεδιψάσετε.

Το 92% του αίματος είναι νερό. Το 75% του εγκεφάλου είναι νερό. Το 90% των πνευμόνων είναι νερό. Το 75% των μυών είναι νερό.

Πίνοντας 5 ποτήρια και άνω καθαρό, υγιεινό νερό την ημέρα είτε από το ΙΜPERIAL MAXIMUM, είτε από τα ΑQUA VIE και από τα συστήματα νερού COLUMBIA μειώνουμε τον κίνδυνο του καρκίνου του μαστού κατά 79%, τον καρκίνο του παχέως εντέρου κατά 45% και τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης κατά 50%. Η χρόνια αφυδάτωση προκαλεί άσθμα, αρθρίτιδα, πέτρες στα νεφρά, πέτρες στην χολή, υπέρταση, καρδιοαγγειακές ασθένειες και αύξηση βάρους.

Χρόνιες επιπτώσεις αφυδάτωσης: ημικρανίες, απώλεια μυϊκού ιστού και πεπτικές επιπλοκές.

8-10 ποτήρια καθαρό, υγιεινό νερό την ημέρα από τα συστήματα καθαρισμού του νερού της CAMELOT μπορούν να ανακουφίσουν σημαντικά τον πόνο της πλάτης και των αρθρώσεων του 80% των πασχόντων. Οι περισσότεροι ενήλικες χάνουν μεταξύ 1,9 λίτρα και 2,85 λίτρα νερό ημερησίως χωρίς άσκηση ενώ 0,95 λίτρα χάνεται κατά την διάρκεια του ύπνου την νύχτα. Ο καφές που περιέχει καφεΐνη, τα αναψυκτικά κόλα, το οινόπνευμα, το τσάι και ο καπνός πραγματικά προκαλούν απώλεια νερού από το σώμα. Η έλλειψη νερού καταστέλλει αρχικά και τελικά εξουδετερώνει μερικές βασικές λειτουργίες του σώματος.

Το καθαρό, υγιεινό και σε επάρκεια νερό είναι ο συνδετικός κρίκος στην αρχιτεκτονική της δομής του κάθε κυττάρου.

Το καθαρό, υγιεινό και σε επάρκεια νερό αποτρέπει την καταστροφή του DNA και καθιστά τον μηχανισμό επανόρθωσης του αποδοτικότερο.

Το καθαρό, υγιεινό και σε επάρκεια νερό αυξάνει κατά πολύ την αποδοτικότητά του ανοσοποιητικού συστήματος όσον αφορά στην καλή λειτουργία του μυελoύ τον οστών, συμπεριλαμβανομένης και της αποδοτικότητας του κατά του καρκίνου.

Το καθαρό, υγιεινό και σε επάρκεια νερό συντελεί στην μείωση του κινδύνου του καρδιακού εμφράγματος και του εγκεφαλικού.

Το καθαρό, υγιεινό και σε επάρκεια νερό συντελεί στην παρεμπόδιση της δημιουργίας γλαυκώματος.