THE TOURΙΣΤΕΣ στην Ιορδανία, Μέρος Α

Οι TOURΙΣΤΕΣ ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ιορδανία την Κυριακή 30 Ιουνίου. Μια χώρα, που τα δύο τελευταία χρόνια έχει γίνει δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

Οι TOURΙΣΤΕΣ προσγειώνονται στην πρωτεύουσα, το Αμμάν και η Ελένη εντυπωσιάζεται με το ενδιαφέρον του Χρήστου γι’ αυτή τη χώρα. Το ενδιαφέρον του είναι τέτοιο, που ακούει απορροφημένος τον ξεναγό και κάνει και ερωτήσεις για το Αμμάν. Μια άσπρη πολιτεία, χτισμένη πάνω σε εφτά λόφους που έχει δύο πρόσωπα: τη μοντέρνα πόλη με τους ουρανοξύστες και τα πολυτελή εμπορικά και το παραδοσιακό κέντρο με τα μικρά μαγαζάκια που πουλάνε τα πάντα.



Η Ελένη αγχώνεται για το ντύσιμό της και ο Χρήστος δίνει show όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Για χατίρι της Ελένης, επισκέπτονται την Ακρόπολη, το αρχαιολογικό μουσείο και το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο και γοητεύονται από την ιστορία της χώρας. Για χατίρι του Χρήστου, πηγαίνουν στην αγορά πουλιών, σε καφέ με ναργιλέ και διαφορετικά είδη χυμών και στο μουσείο με την σπάνια συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων του βασιλιά της Ιορδανίας. 

Τέλος, συναντούν τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας της Ιορδανίας και συγκινούνται από τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία που τους επιφυλάσσουν.



Την Κυριακή 30 Ιουνίου, ετοιμάζουμε βαλίτσες και ταξιδεύουμε στο Αμμάν, με τον Χρήστο Ανθόπουλο και την Ελένη Βαΐτσου. Και το ταξίδι στην Ιορδανία συνεχίζεται…

THE TOURΙΣΤΕΣ
Κάθε Κυριακή στις 16.00 στον ΣΚΑΪ

Με τους: Χρήστο Ανθόπουλο, Ελένη Βαΐτσου
Επιμέλεια Εκπομπής, Οργάνωση Παραγωγής: Μάνος Μαγιάτης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Β. Φειδάς
Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Διεύθυνση & Εκτέλεση Παραγωγής: SHOWTIME PRODUCTION

#thetouristes
FB: @thetouristes
IN: @thetouristes