Survivor 3: «Λύγισε» η Κατερίνα Δαλάκα για το ταξίδι στη Κούβα (videos)

Λίγο πριν το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor όπου υποψήφιοι είναι η Δήμητρα και ο Σπύρος της Μαύρης ομάδας, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στην παραλία προκειμένου να αγωνιστούν για ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο, ένα ταξίδι με προορισμό τη Κούβα.

Όπως ήταν φυσικό όλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για το μεγάλο αυτό έπαθλο, αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στην Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν γίνεται να μπει στη χώρα γιατί λήγει το διαβατήριο της σύντομα και η οδηγία από τη χώρα είναι πως δεν μπορεί να ταξιδέψει για εκεί» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και η... σκληρή Κατερίνα Δαλάκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την πάρουν αγκαλιά και να την παρηγορήσουν. Η παίκτρια ενώ σκούπιζε τα δάκρυα της τόνισε στον παρουσιαστή πως θα μπει και θα αγωνιστεί με το 1000% των δυνατοτήτων της προκειμένου να κερδίσει η ομάδα της και οι συμπαίκτες της να ταξιδέψουν στην Κούβα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τότε της είπε πως η παραγωγή θα της κάνει δώρο ένα ταξίδι στην Κούβα κάποια άλλη χρονική στιγμή όπου θα είναι το διαβατήριο της σε ισχύ.
Για την ιστορία, το ταξίδι στη Κούβα κέρδισε η Άσπρη ομάδα. Πλάνα από τη Κούβα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.