Ράδιο Αρβύλα: Ο κακός καιρός, ο ξεχασιάρης Πολάκης και ο κλαψιάρης (vids)

Ένα απίστευτο περιστατικό είδαν οι τηλεθεατές την ώρα που η Χριστίνα Σούζη έλεγε τον καιρό..
Το περιστατικό συνέβη στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ όπου η Χριστίνα Σούζη, δεν αντιλήφθηκε ότι όσα είπε ακούστηκαν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ…

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι… Κακοκαιρία θα έχουμε στη χώρα μας το Σαββατοκύριακο…» είπε η μετεωρολόγος αρχικά και ξαφνικά εκνευρίστηκε και πρόσθεσε: «Βρε άι σιχτίρ να μην πω τίποτα!».

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο οι «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι τρόλαραν το περιστατικό με την μετεωρολόγο και το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό!


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ:

Μετά το Power of Love, οι Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν να τρολάρουν άγρια και το MasterChef 3.

Στο στόχαστρο, λοιπόν, των κριτών βρέθηκε η στιγμή που ο Πάνος Ιωαννίδης «δακρύζει» από το κάψιμο.Βάζοντας, λοιπόν, την δική τους «νότα» στο στιγμιότυπο, οι Ράδιο Αρβύλα πρόβαλαν ξανά και ξανά το συγκεκριμένο απόσπασμα με διαφορετική όμως στιχομυθία.

Τι γίνεται λοιπόν όταν ο Πάνος Ιωαννίδης τρώει δάκρυα κόμπρας ή αντί για σούπα τρώει μπογιά; Η συζήτηση μεταξύ των κριτών «δια χειρός» Ράδιο Αρβύλα είναι απολαυστική.

Φυσικά στη σάτιρα της εκπομπής και ο Παύλος Πολλάκης που τελικά αποδείχτηκε ξεχασιάρης αλλά και η Κατερίνα Ακριβοπούλου που καθάρισε το πεδίο στον υπουργό από ενοχλητικές ερωτήσεις.

Πηγή: skai.gr