Πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας στην αίθουσα τελετών της ΕΣΗΕΑ.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε μετά από απόφαση του προσωρινού Δ.Σ. με θέματα ημερησίας διάταξης( απολογισμός διοικητικός και οικονομικός, προγραμματισμός δράσης για το 2019, έγκριση δοκιμών μελών σε τακτικά καθώς και έγκριση αιτήσεων νέων μελών, έγκριση από την Γενική Συνέλευση για παραπομπή στην δικαιοσύνη (πρώην) μελών για παραπτώματα, ημερομηνία εκλογών για νέο Δ.Σ, εκλογή εφορευτικής επιτροπής).

Η συνέλευση είχε τεράστια επιτυχία αφ’ ενός μεν από την προσέλευση των μελών σχεδόν άγγιξε το 70%, ((αν αναλογισθούμε ότι ένας μεγάλος αριθμός είναι στην επαρχία)) αφ’ ετέρου δε, από το επίπεδο και την διάθεση όλων των παρευρεθέντων που απέδειξαν ότι όταν θέλουμε μπορούμε να έχουμε την σοβαρότητα και την αλληλεγγύη που απαιτείται.

Η συνέλευση ενέκρινε όπως προαναφέρθηκε στην αρχή την έγκριση νέων και τακτικών μελών καθώς επίσης και προσδιόρισε την ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών την 15 Μαρτίου.

Η επιτυχία φυσικά μοιράζεται και στα μέλη αλλά και στο προεδρείο το οποίο κράτησε το επίπεδο της συζήτησης σε ιδανικά πλαίσια

Την Συνέλευση μας τίμησαν εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, από το ΚΚΕ ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιώργος Μηλιώνης από το ΠΟΤΑΜΙ η (νέα) εκπρόσωπος τύπου και δημοσιογράφος Κατερίνα Μπακογιάννη και ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Και για να τηρούμε και το θέμα δεοντολογίας, προσκλήσεις εστάλησαν προς όλα τα πολιτικά κόμματα καθώς και στον Υπουργό και Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά και Λευτέρη Κρέτσο, όπως και στην ΕΣΗΕΑ.