Κλείσιμο

Διαδικτυακή σύγκρουση κορυφής: Σνουπ Ντογκ vs Πολ Γκασγκόιν (pics)

Μια εντελώς απίθανη διαδικτυακή σύγκρουση κορυφής έχει ξεσπάσει από την Πέμπτη! 

Το πόσο ακίνδυνη είναι η κατάχρηση μαριχουάνας σε σχέση με την κατάχρηση αλκοόλ θέλησε να δείξει ο γνωστός αμερικανός ράπερ Σνουπ Ντογκ, ωστόσο επέλεξε να… τα βάλει με τον πρώην διεθνή βρετανό ποδοσφαιριστή Πολ Γκάσγκοιν! 

Ο 47χρονος ράπερ ανάρτησε την Πέμπτη στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες του ίδιου στην ηλικία των 20 ετών και μια πρόσφατη, ενώ το ίδιο έπραξε και για τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να καταδείξει, μέσω της σύγκρισης, τις αρνητικές συνέπειες όσων κάνουν υπερβολική χρήση αλκοόλ και όσων κάνουν χρήση ινδικής κάνναβης. 

Ο Γκάσγκοιν, που ποτέ δεν ήταν και το καλύτερο παιδί, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ανάρτηση, και ειρωνεύτηκε τον Ντογκ, προς τέρψιν των χρηστών του ίντερνετ! 

Ο βρετανός ποδοσφαιριστής ανάρτησε το πρωί της Παρασκευής φωτογραφία με ένα μαύρο τσιουάουα με κοτσιδάκια α λα Ντογκ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καλημέρα Σνουπ Ντογκ βγάλε τον τεμπέλη κώλο σου από το κρεβάτι ώρα για βολτούλες γαβ γαβ άσχημε βλάκα ΑΓΑΠΗ ΓΚΑΖΑ xxx».

Αναμένεται με ενδιαφέρον εάν ο ράπερ θα «σηκώσει το γάντι» και θα ανταπαντήσει στον Γκάσγκοιν, ώστε η «διαδικτυακή σύγκρουση κορυφής» να μετεξελιχθεί σε «διαδικτυακό πόλεμο»…


Πηγή: skai.gr