ΗΠΑ: Ο Άλεκ Μπάλντουϊν φοβάται επιθέσεις από οπαδούς του Τραμπ

Επιθέσεις από οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι φοβάται ο Άλεκ Μπάλντουϊν, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν αντιμετωπίζει με... χιούμορ την καυστική σάτιρα του διάσημου ηθοποιού, ενώ κάποιοι από τους οπαδούς του είναι ακόμα πιο δυσανεκτικοί.  

Οι οπαδοί του Τραμπ βάλλουν διαρκώς κατά της ιστορικής εκπομπής Saturday Night Live του ΝΒC, στην οποία των μιμείται -κατά γενική ομολογία επιτυχημένα- με τους απαραίτητους μορφασμούς και  μια εμβληματική ξανθιά περούκα. 

Την περασμένη εβδομάδα ο 60χρονος αστέρας του Χόλιγουντ διακωμώδησε σε σκετς τη συνέντευξη Τύπου του Ρεπουμπλικανού προέδρου όπου κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ για να χτίσει το τείχος του στα σύνορα με το Μεξικό.

Ο Τραμπ μέσω Twitter απάντησε ότι δεν είναι καθόλου αστεία τα σκετς της εκπομπής του “Fake News NBC”, αναρωτήθηκε πώς τη γλιτώνουν τα τηλεοπτικά δίκτυα με τέτοια σόου «χωρίς τιμωρία... Πολύ άδικο» και πρόσθεσε με κεφαλαία: «ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!».

Σχολιάζοντας το tweet ο Μπάλντουϊν σε συνέντευξή του στο podcast Dworkin Report, δήλωσε ότι φοβάται για την ασφάλεια του ιδίου και της οικογένειάς του υποστηρίζοντας ότι με τέτοια κριτική ο Τραμπ ωθεί οπαδούς του να τον βάλουν στο «στόχαστρο».