Ντε Νίρο: Δεν λέμε πλέον κάτω ο Τραμπ, λέμε να πάει να γ@... ο Τραμπ

Με σκληρά λόγια κατήγγειλε τον αμερικανό πρόεδρο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης της τελετής απονομής των βραβείων Τόνι.

«Ένα πράγμα θα πω. Να πάει να γ... ο Τραμπ», είπε ο Ντε Νίρο χωρίς δισταγμό, την ώρα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή του Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσει τον ροκ αστέρα Μπρους Σπρίνγκστιν.

Κάτω από τη σκηνή βρίσκονταν και παρακολουθούσαν την τελετή, ηθοποιοί του θεάτρου, σκηνοθέτες και παραγωγοί, οι οποίοι σηκώθηκαν και χειροκρότησαν τον Ντε Νίρο.

«Δεν λέμε πλέον κάτω ο Τραμπ. Λέμε να πάει να γ… ο Τραμπ», τόνισε εν συνεχεία, μετά το δυνατό χειροκρότημα του κοινού. 

Αναφερόμενος προς τον Μπρους Σπρίνγκστιν στον οποίο παρέδωσε το βραβείο, είπε: «Μπρους εσύ μπορείς να ξεσηκώσεις τα πλήθη όσο κανένας άλλος. Και το πιο σημαντικό, σε αυτούς τους επικίνδυνους καιρούς, ξεσηκώνεις τους ψηφοφόρους, πάντα μαχόμενος--όπως εσύ περιγράφεις με τα δικά σου λόγια--για την αλήθεια, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στην κυβέρνηση. Πόση ανάγκη τα έχουμε αυτά τώρα!».

Τα σχόλια του Ντε Νίρο έκαναν τον γύρο τους κόσμου και πρώτοι που τα αναπαρήγαγαν ήταν αυτοί που βρίσκονταν στο κοινό που παρακολουθούσε την τελετήκαθώς και οι δημοσιογράφοι, με αποτέλεσμα τα σχόλια του διάσημου ηθοποιού να κάνουν τον γύρο του Twitter.

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει τα λεγόμενα του Ντε Νίρο ο οποίος κατατάσσεται στον χώρο των φιλελευθέρων και τελευταία έχει πολλές φορές εκφράσει την αντίθεσή του στον ρεπουμπλικάνο πρόεδρο.
Πηγή: skai.gr