Ημερολόγιο 2017 για τους εθελοντές δασοπυροσβέστες διασώστες της Εκάλης

Ένα διαφορετικό, και άκρως ενδιαφέρον, ημερολόγιο για το νέο έτος, με πρωταγωνιστές τους άγνωστους ήρωες της καθημερινότητάς μας, την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης (ΟΕΕΔΔ), πήρε σάρκα και οστά για την ενίσχυσή τους. 

Οι φωτογραφίες του ημερολογίου, από τους φωτογράφους του Cast Expression Photography Στέλιου Χαλκιά και Παναγιώτη Χαλκιά, που ανέλαβαν ανιδιοτελώς την υλοποίηση του ημερολογίου, αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη θαρραλέα, ή και ριψοκίνδυνη συχνά, συνεισφορά τους για το κοινό όφελος.



Σκοπός του ημερολογίου είναι τα έσοδά του να ενισχύσουν τους εθελοντές δασοπυροσβέστες, ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν για να ανταποκριθούν στις συνεχείς ανάγκες τους.

Ας σημειωθεί ότι η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης είναι Σύλλογος Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια της Αττικής για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος από το έτος 2000.



Προσφέροντας ένα ουσιαστικό κοινωνικό έργο, στόχος της ΟΕΔΔ είναι να παρέχει ένα χώρο όπου κάθε ενεργός και ευαισθητοποιημένος πολίτης μπορεί να συμβάλλει κατάλληλα εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος στην προστασία του τόπου του. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.oedd.gr καθώς και στη σελίδα της στο facebook /ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών διασωστών, για τα τελευταία νέα και τη δράση της.

Οι διαστάσεις του ημερολογίου είναι 29,5 εκ. ύψος με 42 εκ. πλάτος μέγεθος ικανό έτσι ώστε να απολαύσετε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες. Περισσότερες πληροφορίες για το ημερολόγιο και την απόκτησή του ΕΔΩ.





Πηγή: Επιμέλεια: Στέλιος Κάνδιας