Ρωσίδα καλλονή για το μακελειό: Κρίμα που ακύρωσαν το σόου με τα πυροτεχνήματα!

Τη φράση που – αδίκως – αποδίδεται στη Μαρία Αντουανέτα («αφού δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι») ξεπέρασε κατά πολύ μια Ρωσίδα μοντέλα, πρώην σύζυγος βρετανού δισεκατομμυριούχου. Ο λόγος για την λίαν ευκατάστατη Κριστίνα Σισόεβα, η οποία βρέθηκε την Πέμπτη με το γιοτ της στη Νίκαια και περίμενε με τους φίλους της πώς και πώς το σόου με τα πυροτεχνήματα που είχε ετοιμαστεί ανήμερα της επετείου της Βαστίλης. Το σόου ακυρώθηκε, βέβαια, καθώς μεσολάβησε η αιματηρή τρομοκρατική επίθεση με τουλάχιστον 84 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες...

«Είμαι καλά, αλλά είναι κρίμα που ακυρώθηκε το σόου με τα πυροτεχνήματα (λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης)!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σισόεβα σε μια επίδειξη αναισθησίας.



«Είχαμε το δείπνο, και στη συνέχεια, ένας Γάλλος ήρθε και μάς είπε ότι έγινε μια τρομοκρατική επίθεση, έτσι έπρεπε να πάμε πίσω στην ακτή» εξήγησε. «Και ήμασταν αναστατωμένοι γιατί θέλαμε να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα, αλλά με αυτό το κακό πράγμα που συνέβη όλα ακυρώθηκαν!»

Η 35χρονη, στη συνέχεια, διευκρίνισε ότι δεν ανησυχεί για την ασφάλειά της, καθώς «υπήρχαν πολλά σωματοφύλακες» που προστάτευαν την παρέα της. «Είμαι καλά φυλαγμένη» δήλωσε η Σισόεβα, αλλά δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον καημό της: «δεν μπορώ απλώς να βγαίνω έξω με τα διαμάντια μου». «Χρειάζομαι τουλάχιστον δύο σωματοφύλακες για να είναι ασφαλή τα κοσμήματά μου» τόνισε.

Η δήλωση – μνημείο αναισθησίας της καλλονής, με την ανύπαρκτη φαιά ουσία, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά στο ρωσικό αντίστοιχο του Twitter.



Πηγή: skai.gr