O David Cameron αποκάλυψε ότι είναι ξαδέρφια με την Kim Kardashian (video)

Ο David Cameron έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Heat και μίλησε για τις τηλεοπτικές του συνήθειες-προτιμήσεις. Έτσι λοιπόν ρωτήθηκε, αν βλέπει το τηλεοπτικό σόου των αδερφών Kardashian! Που να φανταζόταν ο δημοσιογράφος ότι με αυτήν την ερώτηση θα «έπιανε λαβράκι».

David Cameron and Kim Kardashian are related.
PA

Ο Cameron απαντά «Όχι, αλλά έχω συγγένεια με αυτές» και προσθέτει «Ξέρετε,  ότι είμαι 13α ξαδέρφια μαζί τους;». Αυτό ήταν παγκόσμιο σοκ!

David Cameron and Kim Kardashian are related.
AP

Ούτε η ίδια η Kim δεν θα πίστευε στα μάτια της όταν θα διάβαζε τη συνέντευξη. Θα πλήρωνε όσο όσο για να αποκτήσει τέτοιου είδους διαφήμιση, αφού το έχει στο αίμα της να κοιτάζει να διαφημίζεται με οποιαδήποτε τίμημα.  Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έγινε παγκοσμίως γνωστή από ένα sex tape και η δημοτικότητά της ανέβηκε με το οικογενειακό της ριάλιτι.



Ο πρόγονος που συνδέει την Kim και τον David είναι ο Sir William Spencer, γεννημένος το 1555 σύμφωνα με τη γενεολογική σελίδα geni.com.

The PM and his celebrity cousin are linked by their mutual ancestor, Sir William Spencer, born in 1555, whose daughters Elizabeth Russell and Catherine Spencer are direct ancestors of Mr Cameron and Kim Kardashian

Και αν νομίζαμε ότι ο Cameron είναι τυχαία πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας γελιόμαστε. Σύμφωνα με την Daily Mail πρόγονος του David είναι επίσης και είναι ο βασιλιάς Γουίλιαμ Δ', ο οποίος είχε αποκτήσει αρκετά εξώγαμα παιδιά με την ερωμένη του, Dorethea Jordan. Ένα από αυτά ήταν η προ-προ-προ-προγιαγιά του Κάμερον, δηλαδή είναι 5ος ξάδελφος της Ελισάβετ.

The Queen is met by Prime Minister David Cameron at Downing Street, before she attends a Cabinet meeting for the first time
Geoff Pugh

Δηλαδή η Kim έχει μακρινή συγγένεια και με την Ελισάβετ; Αυτό αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας.


David Hartley/REX


Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου