Game of Thrones | H μάχη για τον Σιδερένιο Θρόνο ξεκινάει !

O τέταρτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό φινάλε, αφήνοντας ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο <σκληροπυρηνικούς > οπαδούς των βιβλίων του George RR Martin, καθώς οι διάφορες παράλληλες ιστορίες των ηρώων εξελίχθηκαν σχετικά γρήγορα αλλά ήταν και αρκετά αναλυτικές σε σχέση με τα  βιβλία.

Για την 5η σαιζόν, το ενδιαφέρον είναι στα ύψη, όχι μόνο για τη συνέχεια αλλά καθώς ο ίδιος ο George RR Martin έχει αναφέρει ότι η τηλεοπτική μεταφορά του GOT, ενδέχεται να μην είναι τόσο πιστή, όσο σε προηγούμενους κύκλους, ενώ πραγματικά ‘’ξάφνιασε’’ τους πάντες όταν αποκάλυψε ότι στην τηλεοπτική σειρά, θα πεθάνουν ήρωες που δεν πεθαίνουν στα βιβλία…

Το Game of Thrones 5ος κύκλος, έρχεται την Κυριακή του Πάσχα στις 4 μετά τα μεσάνυχτα -  και κάθε Κυριακή-  αποκλειστικά στο κανάλια Novacinema και σε High Definition  , ταυτόχρονα με την Αμερική. 
Αν δεν καταφέρεις να μείνεις ξύπνιος με τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+, γράψε το επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς για να το απολαύσεις με τον πρωινό σου καφέ!

Επίσης, τα κανάλια Novacinema την Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου στις 19:35, θα προβάλουν το ημίωρο ειδικό αφιέρωμα: 
«Στα γυρίσματα του Game of Thrones 5», που περιλαμβάνει πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα του νέου κύκλου σε Ιρλανδία, Κροατία και Ισπανία.

Να θυμίσουμε ότι την  περασμένη χρονιά, το «Game of Thrones» είχε παγκοσμίως τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google και ήταν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο Facebook!

Την πρεμιέρα του τετάρτου κύκλου, μόνο στην Αμερική παρακολούθησαν, περισσότεροι από 6,6 εκατομμύρια τηλεθεατές. 



Mερικά από τα απίστευτα στοιχεία του Game of Thrones :
-O Γλωσολόγος David Peterson δημιούργησε την γλώσσα ‘’Dothraki’’ που τώρα περιλαμβάνει πάνω από 3.000 λέξεις.
-O George RR Martin έστειλε στον Jack Gleeson μία επιστολή που έλεγε ‘’Συγχαρητήρια, για την εκπληκτική παρουσία σου, όλοι σε μισούν ‘’
-Ο συγγραφέας έχει αποκαλύψει στους παραγωγούς πως θα ήθελε να τελειώσει η σειρά, σε περίπτωση που πεθάνει πριν ολοκληρώσει τον κύκλο των βιβλίων του.
-Ο drummer των Coldplay -Will Champion-, εμφανίζεται ώς τυμπανιστής στη μπάντα του επεισοδίου ‘’red wedding’’
 

-Το 2012, πάνω από 150 κοριτσάκια ονομάστηκαν Khalessi και  Arya (Το Arya γίνεται ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ονόματα στην Αμερική!)

Υπομονή έως τις 12 Απριλίου, όπου ο νέος, πιο ‘’σκοτεινός ‘’ κύκλος , ξεκινά.
Πηγή: Advertorial