Κλείσιμο

Οι ΗΠΑ θα μας ελέγχουν την ώρα του ντους

Η αλήθεια είναι, ότι κατά τη διάρκεια ενός απολαυστικού ντους όλοι ξοδεύουμε πολύ παραπάνω νερό από όσο στην πραγματικότητα χρειάζεται και τώρα είπαν στην Αμερική να βάλουν ένα φρένο σε αυτή την κατάσταση.



Η Αρχή Προστασίας του Περιβάλλοντος στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά μία έρευνα που θα δημιουργήσει την ασύρματη συσκευή, η οποία θα μετρά – ελέγχει πόσο νερό ξοδεύουν οι πελάτες των ξενοδοχείων για να ξεβγάλουν το κορμί τους.



«Τα ξενοδοχεία καταναλώνουν μια πολύ σημαντική ποσότητα νερού στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.(…) Τα περισσότερα δεν ελέγχουν την χρήση νερού που κάνουν οι επισκέπτες τους, με αποτέλεσμα να ξοδεύονται εκατομμύρια λίτρα πόσιμου νερού κάθε χρόνο», αναφέρει η Υπηρεσία.


  
Έτσι λοιπόν τέλος στη σπατάλη του πόσιμου νερού. Σταγόνα σταγόνα το ντους στα ξενοδοχεία.Αλήθεια, αναρωτιέμαι, αν κάποιος καταναλώνει παραπάνω νερό από το «φυσιολογικό», θα το πληρώνει; Πρόκειται για μία καινοτομία που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος ή για ακόμα μία ξενοδοχειακή πηγή εσόδων;
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου