Εξαντλήθηκε το φόρεμα της Kate Middletton αξίας 53 ευρώ

Η Kate Middleton επισκέφθηκε το Brookhill Children's Centre στο Woolwich, ένα κέντρο όπου βοηθά οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε ζητήματα, όπως ψυχική ασθένεια και την αναπηρία. Η Kate συνομίλησε τόσο με τους γονείς, τα παιδάκια αλλά και τους εθελοντές και ενημερώθηκε για το έργο της φιλανθρωπίας.

View image on Twitter

kate middleton

Από την ώρα της εμφάνισης όλα τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, ασχολούνται με το ντύσιμο της εγκυμονούσας Δούκισσα. Και όχι τυχαία, καθώς το κρουαζέ, πουά μαυρόασπρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Kate και το οποίο τόνιζε την φουσκωμένη κοιλίτσα της, κοστίζει μόλις 38 λίρες, δηλαδή 53 ευρώ.

Catherine, Duchess of Cambridge visits the Brookhill Children's Centre in Woolwich to find out about the work of Home Start on March 18, 2015 in London, England.
GETTY IMAGES

Το φουστάνι είναι από το βρετανικό ηλεκτρονικό κατάστημα ASOS, το όποιο εξαντλήθηκε μετά την εμφάνιση της Middletton! Ανάρπαστο έγινε. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει καθώς, ότι φοράει η Kate, οι γυναίκες στην Αγγλία και όχι μόνο, τρέχουν να το αποκτήσουν.

LONDON, ENGLAND - MARCH 18: Catherine, Duchess of Cambridge visits the Brookhill Children's Centre in Woolwich to find out about the work of Home Start on March 18, 2015 in London, England. (Photo by Alex Lentati - WPA Pool/Getty Images)
GETTY IMAGES


GETTY IMAGES

Και να το φοράει η Δούκισσα Kate και να κάνει 53 ευρώ; Το θέλω κι εγώ!
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου