Αποκλειστική φωτογραφία του Eddie Redmayne ως γυναίκα

Ύστερα από την μοναδική του ερμηνεία στη «Θεωρία των πάντων», ο Eddie Redmayne έρχεται να μας εντυπωσιάσει ακόμα πιο πολύ με την νέα του ερμηνεία ως γυναίκα. Ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία της Daily Mail!

Transformed: Eddie Redmayne as transgender pioneer Einar Wegener in The Danish Girl

O Eddie στην καινούργια αφηγηματική του ταινία «The Danish girl», σε σκηνοθεσία Τομ Χούπερ , θα υποδυθεί τον ζωγράφο Εϊναρ Βέγκενερ που στην δεκαετία του ΄20, μέσα από ένα τυχαίο περιστατικό καταλήγει κατ’ επιλογήν του ιδίου να κάνει καριέρα μοντέλου, ως η κυρία Λίλυ Ελμπε.

Einar Mogens Wegener was born in 1882 and went on to become one of the first transgender women, called Lili Elbe

A picture of Lili Elbe

 «Με ενδιαφέρει κάθε λεπτομέρεια του ρόλου. Πρέπει να μάθω πώς να κάθομαι, πώς να στέκομαι, πώς να φοράω τακούνια και πώς να περπατάω με αυτά. Τα πάντα!»,  δηλώνει ο βραβευμένος με Oscar α΄ ανδρικού ρόλου για το 2015. Έτσι, άρχισε νέα μαθήματα κινησιολογίας, για να κινείται πιστά ως γυναίκα, με την καθηγήτρια Αλεξάντρα Ρέινολντς που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του Redmayne ως Στίβεν Χόκινγκ.



Ο  ηθοποιός αν και μας καθήλωσε μέσα από το ρόλο στη «Θεωρία των πάντων», εξομολογείται στην Daily Mail ότι «O Εϊναρ Βέγκενερ είναι ο πιο ευαίσθητος ρόλος που έχω υποδυθεί ποτέ»!


Estados Unidos / AFP

Ανυπομονούμε να προβληθεί η ταινία στις μεγάλες οθόνες της Ελλάδας!

Άντε και στο δεύτερο Oscar, Eddie!
Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου