James Bond: Τα πρώτα πλάνα από τη νέα ταινία (video)

Ο Daniel Craig, ενσαρκώνει για τέταρτη φορά τον χαρακτήρα του Ian Fleming, έχοντας στο πλευρό του αυτή τη φορά την Monika Bellucci! Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δούμε τον James να βρίσκεται στις χιονισμένες αυστριακές Άλπεις και να κυνηγά τους κακούς, αλλά και πως γυρίστηκε η μία από τις βασικές και πιο εντυπωσιακές σκηνές δράσης! 

Lea Seydoux, Daniel Craig and Monica Bellucci
Reuters

Βλέπουμε αυτοκίνητα, πυροβολισμούς,κάμερες, αλλά μία δεν είδαμε! Την Monika! Που την κρύβουν, οέο; Διότι στο βίντεο βλέπουμε συμπρωταγωνιστές του Daniel, Dave Bautista και Lea Seydoux σε μικρές συνεντεύξεις για την εμπειρία τους από τα γυρίσματα, αλλά τη σέξυ Ιταλίδα ηθοποιό που όλοι περιμένουμε να τη δούμε, εξαφανισμένη! Ούτε καρέ!



Εντάξει, θέλω να ελπίζω ότι στο επόμενο τρέιλερ που θα δώσει η παραγωγή στη δημοσιότητα θα είναι αφιερωμένο σε εκείνη! Εκτός κι αν ο Daniel φοβάται ότι θα του πάρει τη δόξα η Μόνικα... λέτε; Ίδωμεν!





Η ταινία Spectre, όπου έχει χρησιμοποιηθεί και παλιότερα στις ταινίες του Bond και σημαίνει Special Executive (ή Executor) for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου 2015, ενώ στις κινηματογραφικές αίθουσες θα βγει λίγες μέρες αργότερα, στις 6 Νοεμβρίου 2015!

Cast members of new James Bond film Spectre revelaed: Naomie Harris, Lea Seydoux, Daniel Craig, Monica Bellucci and Christoph Waltz
REX FEATURES

New James Bond car revealed
 Stephen Lock / i-Images

Πηγή: skai.gr - Νανά Ηλιοπούλου